Je woning verkopen - Doe eerst een gratis waardebepaling bij Easie

Je woning verkopen? Doe eerst een gratis waardebepaling bij Easie

Als je er al een tijdje over denkt om jouw huis te verkopen, dan weet je dat er bij een verkoop veel bij komt kijken! Gelukkig hoef je bij Easie niet alles tegelijk te doen en kun je ook heel veel dingen door anderen laten doen, zodat jij je op de belangrijkste zaken kunt focussen. Een van de eerste stappen die je het beste kunt zetten is een waardebepaling inplannen voor jouw woning. Met een waardebepaling huis weet je precies wat jouw woning waard is en hoe deze in de markt ligt. Als je dit weet, dan ben je veel beter voorbereid op de verkoop van jouw woning. Op deze manier kun je veel betere vervolgstappen maken in het verkoopproces. Je kan ervoor kiezen om de afspraak voor een waardebepaling op locatie te doen, ook is het mogelijk om een digitale waardebepaling te doen (deze optie is toegevoegd i.v.m. onze coronamaatregelen). Aan jou de voorkeur, het is verstandig om goed te kijken wat het beste bij jouw wensen past!

Onze makelaars luisteren naar jouw wensen!

Als je hebt besloten om jouw woning te verkopen, dan kan je kiezen tussen bepaalde pakketten van Easie, zodat je hulp ontvangt van makelaars op die manier die jij wilt, voor een vaste prijs! Of je nu in Helmond, Maastricht, Eindhoven of Den Bosch woont, er is altijd een makelaar die jou verder op weg wil helpen. De pakketten verschillen onderling van elkaar. Zo is er het pakket Easie By Me waarbij je veel zelf regelt en een aantal taken door de experts van Easie laat uitvoeren. Hoe goedkoper het pakket, hoe meer jij de verantwoordelijkheid hebt. Het mooie aan de pakketten van Easie is, is dat je zelf kan bepalen wat je laat regelen en waar je zelf de touwtjes in handen houdt. Je bent dus niet voor de volle 100 procent afhankelijk van de makelaar. Zo kun je er zelfs voor kiezen zelf de geïnteresseerden rond te leiden in jouw eigen huis. Jij kent je huis immers als de beste! Zo heb je een groot aandeel in het verkopen van jouw woning. Daarnaast is het voor de kosten ook wel zo prettig dat je van tevoren weet waar je aan toe bent en dat je niet voor extra hoge kosten komt te staan. Er zitten veel voordelen aan de pakketten van Easie, en onze makelaars kijken graag met je mee wat het beste bij jouw wensen past!

waardebepaling
Wil jij je huis verkopen?

Meer tijd over voor de aankoop van jouw droomhuis

Als je een aantal zaken laat regelen door een makelaar, dan heb je automatisch meer tijd over voor andere dingen zoals de aankoop van een huis. Ook de aankoop van een huis kan je regelen bij Easie. Dat is wel zo makkelijk, je kan hier namelijk ook weer kiezen tussen diverse opties. Bij het Easie Connect pakket, moet je veel dingen zelf regelen maar ben je ook vrijer om zelf meer te bepalen. Bij het Easie Search pakket kan je meer zaken uit handen geven en regelt de makelaar meer voor jou. Het voordeel van een pakket waarbij de makelaar veel voor je regelt zoals het regelen van een taxateur en het uitvoeren van een aankoopscan etc. is dat jij wordt geholpen door een expert! Vele klanten ervaren het als erg prettig om bij deze zaken professionele hulp te krijgen. Het is dan ook fijn om te weten dat de experts hierin jarenlange ervaring hebben en precies weten hoe ze aan de slag moeten!

Direct aan de slag!

Bespaar veel tijd, geld en daarnaast heb je ook nog eens veel minder stress en zorgen. Niet alleen omdat je beter weet waar je aan toe bent, maar ook omdat je zelf meer controle hebt over de situatie. Er kan beter rekening worden gehouden met jouw wensen en voor anderen geeft dit ook meer duidelijkheid. De makelaar gaat voor jou in onderhandeling en kan je hierin het beste advies geven. Een huis verkopen of een huis aankopen is nog nooit eerder zo gemakkelijk geweest als met Easie! Na een gratis waardebepaling kan je direct aan de slag met het verkoopproces. Daar gaat tijd in zitten, maar met Easie is het sneller gedaan dan je denkt en voor je het weet geniet je heerlijk in je nieuwe woning.

Meld je aan bij Easie

Easie heeft klanten zeer succesvol kunnen helpen met de verkoop van hun oude woning en de aankoop van hun nieuwe woning. Als je op zoek bent naar een makelaar in Helmond, Maastricht, Eindhoven of Den Bosch dan weet je zeker dat je met Easie de juiste makelaar zal vinden! Je bent vrij om te bepalen wat je de makelaar laat doen en wat je zelf doet, wat ervoor zorgt dat je controle hebt over de zaken die jij graag zelf wilt regelen. Natuurlijk zijn er meerdere makelaars in Helmond, Maastricht, Eindhoven en Den Bosch, maar toch gaat het dan vaak op één manier waarbij de makelaar veel zeggenschap heeft en ook nog een deel van de verkoopprijs ontvangt. Nu is het goed te begrijpen wanneer dit je niet helemaal aanstaat en je het liever op een andere manier zou willen doen, Easie de oplossing voor jou is! Het is daarbij dan ook fijn om je eerst goed in te kunnen lezen. Dit kan op Easie.nu als je meer wilt weten over de gratis waardebepaling. Ook kun je kijken op HuisPortaal.nl (sinds 1 januari 2020 ook onderdeel van ERA VB&T Makelaars), daar vind je meer informatie over het zelf verkopen van jouw huis. Aan de hand van deze informatie kun je onderzoeken en afwegen of het in jouw situatie de moeite waard is om te kiezen voor Easie.